takimlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevimsiz takimlar
  2. cemaatlerin destekledigi takimlar
  3. renktas olan takimlar
  4. fm de en nefret edilen takimlar
  5. renkdas olan takimlar
  6. dunyada en nefret edilen takimlar
  7. buyuk takimlar tarafindan izlenmek
  8. turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar
  9. milli takimlar teknik direktoru
  10. son 10 yila damgasini vuran takimlar

© 2008 - uludağ sözlük

takimlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eski sevgiliyi aldatmak » simdi biz seninle » ogghss » bir kelime bir islem » ben capkin bir kizim » acilin ben muhendisim » adana turuncudur » crazy » chevelle » lemanyak » yaran entry silinme sebepleri » sigarasizlik » haohmaru » elimde degil » arabistan da olum cezasina carptirilan turk » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » david bowie » aachen » mutlu evliligin sirlari » unknown artist » ataturk olimpiyat stadi » kliplerdeki sacmaliklar » language » claudio abbado » 33 kursun » sevgilinin osurugunu koklamak » sahneye dansoz ciktiginda gozunu kaciran konuk » seyreltik cozelti » burnu acik ayakkabi icine corap giymek » buyu meraklisi aileler » sozlukculerin last fm sayfalari » nas suresi » yapilmis en aptalca dalginlik » ajdar anik » dortlu salchow » aysun kayaci » evlerde sigara icme yasagi » hoslanilan kizin boyna sarilmasi » ister istemez » dumur olaylar » kagittan turna » montajelemani » dunun dikkat ceken entryleri » ayrilip ayrilip birlesen sevgililer » vakit gazetesinin insanlari dinden sogutmasi » gocuk » carpisma » olay yaratacak sahneler » kobe bryant vs lebron james » kor sans a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa