takimdan atilmak icin yapilabilecek hareketler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ailecek yapilabilecek fantezik hareketler
  2. es cinsel oldugu icin evden atilmak
  3. sevgili icin yapilabilecek seyler
  4. bina yikmak icin yapilabilecek seyler
  5. lugano takimdan gitmesin
  6. takimdan ayri duz kosu
  7. 10 gol atilan takimdan 3 gol yemek
  8. hic kimse takimdan buyuk degildir
  9. kayseri nin 7 attigi takimdan 5 yemek
  10. bir takimdan x gomlek ustun olmak

© 2008 - uludağ sözlük

takimdan atilmak icin yapilabilecek hareketler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. takimdan atilmak icin yapilabilecek hareketler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takimdan atilmak icin yapilabilecek hareketler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yanlis anlasilmis sarki sozleri » abuli » esra erol » ketoral sampuan » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » banu guven hatirina ntv izleyen insan » ahmet yildiz olmedi » amok » sozlukteki erkek hegemonyasi » bir gecelik kizin basa bela olmasi » cehenneme gitme sebepleri » cassiopeia » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » laz muzigi » ferheng » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alisamadim » baslik sayi uyumu » canim seninle oynamak istiyor » gozyasi » scorpion flower » jeff foster » dolores o riordan » cennetten kovulan insan replikleri » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » fatih tekke ve batuhan karadeniz » iste gidiyorum » fenerbahce nasil duzluge cikar » powerade » antrofobi » jean amerika nin salvaridir