takim 

kapat
  1. 1. Bir işte veya bir yerde kullanılan eşya ve aletlerin tamamı, ekipman.
    2. Meslek, davranış, durum vb. yönlerden birbirine uyan kimselerin oluşturduğu topluluk.
    3. Görev bakımından birbirini tamamlayan kimselerin topluluğu, grup, ekip, trup.
    4. Birbirini tamamlayan şeylerin tümü.
    5. Sigara ağızlığı.
    6. Aşağılayıcı ve küçümseyici anlamda topluluk.
    7. Benzer, gibi.
    8. (Askerlik) Bölüğü oluşturan birliklerden her biri.
    9. (Biyoloji) Canlıların bölümlendirilmesinde familya ile sınıf arasında yer alan, yakın benzerlikler gösteren organizmaların oluşturduğu birlik.
    10. (Sinema, TV) Bir filmin çevriminde görüntüleri alma, aydınlatma, ses alma gibi belli başlı çalışmaları yapmak için gerekli en küçük teknikçiler topluluğu.
    11. (Spor) Bir oyunda sahaya çıkan belli kuruluşlara bağlı oyuncular topluluğundan her biri.
    12. (Spor) Birlikte oynayan, kazanmak için birlikte çalışan sporcu topluluğu.

kaynak: (bkz: tdk)
    #170318 (atan alir spor, 14.04.2006 23:38)
  2. ortak hedefleri başarmak için bareber çalışan, birbirlerine bağımlı ve yüksek kaliteli sonuçlar üreten enerjik bir insan topluluğudur.
    #707498 (deeplydisturbed, 07.10.2006 22:21)
  3. kısaca tk
    #1891470 (ultraslangokhan, 09.07.2007 14:00)
  4. sınıfları, can sıkıcı olan şeydir.

Taceddin (23:09):
    olm project lazı geçince tüm sonuçlar neden it ile ilgili dönüyor ya
    Taceddin (23:09):
    sıçıcam
    Taceddin (23:10):
    leading project teams...
    building project teams..
    hepsi var anasını satayım ama ne olduğunu bilen yok olm bunun ben diim sana bu kanıya vardım artık
    thor (23:11):
    abi
    proje yönetimi öyle bişey çünkü
    proje takımı yerine
    thor (23:11):
    geçici takım diye arat
    Taceddin (23:12):
    insanlar gelip geçici, takım kalıcı' "insanlar gelip geçicidir. Önemli olan milli formadır...........
    Taceddin (23:12):
    google gözünü s**** senin
    thor
    huaehauehae
    #3499911 (thor, 05.06.2008 23:29)

© 2008 - uludağ sözlük

takim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. takim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daha basligi acmadan basliga entry girilmesi » t j ford » asik olmak » oray egin ve ali atif bir arasindaki polemik » 45 yildir bitirilemeyen devlet projeleri » saruman » iyi araba kullanan kadinlarin iyi hentbol oynamasi » keyif » batman gotham knight » gundelik iliskiler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci