take my time 

kapat
  1. pentagram'ın unspoken albümünden şahane bir şarkı. ahan da sözleri:

Poor victims of delusion
    poor minds to question who we are
    Or amplified ignorance
    prayers to be saved from the dark

i've built the walls around me, now I'm to be alone inside
    it's no complaint at all, I take my time
    And life goes on and on with no decision

Craven souls of desperation
    breed lies to trust in who we are
    Or mindless gaze of the ape man
    reflecting what's been automized

I view a little sky here, and trying not to lose it all
    Content with my own, I take my time

I know the world is confusing, I need some time to be alone
    And everything I fear losing, Tortures my soul all along
    Isolation, isolation... blazing my trail

Right here waiting in silence
    No place to run too dark to see
    Lies of the past and dreams of the future
    Are not enough here to define me
    Isolation, isolation... drives me insane

i've built the walls around me, now I'm to be alone inside
    it's no complaint at all, I take my time
    #1063087 (aman heri, 27.12.2006 01:53 ~ 03.08.2007 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

take my time başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. take my time ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu take my time nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerliyim ama tedavi goruyorum » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » endise » gretsch » dhl » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » imhotep » yaran facebook yorumlari » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » guclu olmak » bir garip rap » ibrahim yattara » muzo » demiroren jimnastik kulubu » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kati kurallarla guvenli arama » sozlukteki tek erkek yazar olmak » sarah palin » replica » canimin canani » x takimi taniyalim » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » yavsakimsi » lens » pkk saldirilari sonrasi kurtcu kekolarin yokolmasi » babanin mesaj gondermesi » zuvvar » ne mutlu humanistim diyene » zekeriya oz