takdir tesekkur almak icin hocaya yalvaran ogrenci 

kapat
  1. takdiri veya teşekkürü bir kaç puanla kaçıracağını, her aldığı notun ardından alışık olmasından dolayı, hesaplayan, ''bi iki puanla teşekkürü/takdiri kaçırıyorum hocam yaa'' diye yalvar yakar hocaların g.tünden, daha doğrusu takdir ve teşekkürü alan her öğrencinin, ortak sorunlu dersi olan, beden ve müzik dersine giren hocanın g.tünden ayrılmayan ,
    bi kaç puan için, takdirlik veya teşekkürlük biri olmasına rağmen cibilliyetsiz, utanmaz arlanmaz * * * * olduğunun ipuçlarını veren tavrından dolayı, ''bunlara ç.kümün belgesini vereceksin bol puanlı'' dememe sebebiyet veren öğrenci. *
    #1725685 (der ve uzaklasir genc adam, 04.06.2007 21:58)
  2. Halk arasında yalaka olarak da bilinen, çıkarcı insan tipi. *
    #1725720 (nevi sahsina munhasir, 04.06.2007 22:05)
  3. büyüyünce karaktersiz bir kişi olması muhtemel patronuna amirine kendisinden üst olan herkese yalakalık yapacak olan kişi. bilmiyor ki hiç değmez bunlara 2 soru fazla çözüp sınavda daha avantajlı olacaklarını da bilmezler.
    #1725730 (sohodo, 04.06.2007 22:07)
  4. takdir teşekküre 10 puanı olsa da 10 hocaya yalakalık ettiğinde istediğini koparmış olacak uyanık öğrencidir.
    #3494625 (arabaciarabayatasget, 04.06.2008 22:20)
  5. Takdiri teşekkürü götüne sokulası öğrencidir. *
    #3494694 (Slim Shady, 04.06.2008 22:28)
  6. onu alan bunu da aldı

(bkz: üniversitede hocasının peşinden ayrılmayan yalaka)
    #3494699 (balina kovalayan cilgin hamsi, 04.06.2008 22:29)
  7. garip diyaloglara sebep olan öğrencidir.

geometri hocasına:
    -hocam tek zayıf dersim geometri. yoksa teşekkür alacağım.
    +tek zayıf geometri demek. bakalım o zaman bi.

fizik hocasına:
    -hocam 41 işte. eğer fizik zayıf gelirse teşekkür alamam.
    +tek fizik mi zayıf?
    -evet hocam geometride zayıftı ama onu kurtardım.
    +tamam o zaman hallederiz.

matematik hocasına:
    -hocam bir sürü zayıfım vardı hepsini kurtardım. tek matematik kaldı. onu da siz 2 yapın da teşekkür alayım.
    +geometri falan zayıf değil mi?
    -yok hocam kurtardım.
    +kaç geliyor matematik?
    -40.
    +tamam hallederiz.

babaya:
    -baba valla biliyorsun çok çalıştım. pislik matematikçi 54 ten 2 verdi. biliyorsun yani eğer 1 puan verse 3 olacak. hepsi aynı bu hocalarım. yoksa teşekkür alacaktım. hocalar yüzünden tüm karnem 2 geldi.
    +tamam yavrum. üzülme. sen çalış hocalar vermezse de vermesin.
    -* *
    #3494735 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 04.06.2008 22:32)
  8. 1 puanla takdir ya da tesekkuru kacirmak istemeyen ogrencidir. yalvarmazsa salaktir aslinda.
    #3494790 (nekibuki, 04.06.2008 22:42)

© 2008 - uludağ sözlük

takdir tesekkur almak icin hocaya yalvaran ogrenci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. takdir tesekkur almak icin hocaya yalvaran ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takdir tesekkur almak icin hocaya yalvaran ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seytan marka giyer » bakirkoy » olasiliksiz » archie thompson » aslinda bir konu var » wireless nargile » insatiable » lanetlizeynep » mattoni » hayata dair ic burkan detaylar » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » beyaz melek » emo turkey » kamos » zeynep beserler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » miss me blind » vanti lator » are you there » hipersomni » desmodus rotundus » eski sevgilinin intihar mektubu » kinder supriz karpuz » jakoben kemalist dugun alayi » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » kaan sezyum » zombie attack » abdullatif sener » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » basortusu yasagini savunan solcu