takdir ettim sahsen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sahsen
  2. ben sahsen kendim
  3. garantisi sahsen benim
  4. sahsen papaya karsiyim
  5. ben sahsen bizzat kendim
  6. sahsen sahsimdan nefret edeyyim
  7. ben erkek olsam sahsen derdim
  8. ancak sahsen yapilarak bilinebilecek seyler
  9. takdir
  10. takdir gormek

© 2008 - uludağ sözlük

takdir ettim sahsen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. takdir ettim sahsen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takdir ettim sahsen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » daouda jabi » 1gbit internet 60 ytl » anna politkovskaya » safari » arabayi kadin gibi park etmek » enrico experience » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » ilkokulun vazgecilmezleri » a gothic romance » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » facebook okey » rolans » sapkin bir beynin lobundan akanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » cigdem » pes 2009 beta » emre belozoglu » mistik guc » ergun penbe » kaleci sacli adam » turk » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » on ayak » guvenilirlik » mudahil