takdir edilesi hatun 

kapat
  1. hiç zorlanmadan ufak yere bile park yapabilen hatundur.
    #1888017 (Achtung, 09.07.2007 00:54)
  2. biliadamlarının yıllar boyu yapmış olduğu araştırmalar sonucu olmadığını ifade edip, "taktir edilesi hatun yoktur; dırdır eden kadın vardır" şeklinde talihsiz demeçlerde bulundukları, araştırmayı yapanların adam* olmaması halinde gerçeklerin günyüzüne çıkarak, sayılarının oldukça fazla olduğunu gözlemleyebileceğimiz hatun modeli. *
    (bkz: ben bugün ukte doldurdum)
    #1916040 (shibumi, 12.07.2007 11:32)

© 2008 - uludağ sözlük

takdir edilesi hatun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. takdir edilesi hatun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu takdir edilesi hatun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray in mutu yu transfer etmesi » set the controls for the heart of the sun » alanya » ozon akilli ol akilli » zall benim amcooludur » marti » sebnem ferah » 84 dogumlularin insan hasi olmasi » yaran msn diyaloglari » what you got a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci