tahtali hamam 

kapat
  1. malatya'da mimar sinan semtinde bulunan hamam. Son osmanlı dönemi eseridir.
    *
    #3493171 (muste ar, 04.06.2008 17:10)

© 2008 - uludağ sözlük

tahtali hamam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tahtali hamam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tahtali hamam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joker da » britney spears » nazim hikmet memleket » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » besiktas filmi » babasayfa com » benq t60 » var misin yok musun » var misin yok musun george bush » degisik yasam felsefeleri » bunu kaldir » biz ettik sen etme lucescu » coco loco » harry potter and the deathly hallows » carriye roxalina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enver aysever ile ayrintilar » gogusleri 33 kilo olan kadin » milli egitim bakanligi bursu » sallasor » uye lol » fenerbahce huzurevi » cihan haspolatli » entry ve nick uyumu » bestas » tera patrick » gokhan gonul » zlatan ibrahimovic » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » unplugged in new york » bildirim komutu