tahtakopru 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. taht
  2. taht kavgasi
  3. taht ve yuksuk
  4. elmas taht
  5. taht i revan
  6. taht kadiligi
  7. taht kurmussun kalbime
  8. gonlune taht kurmak
  9. gonullere taht kurmak
  10. genc kizlarin gonlunde taht kurmak

© 2008 - uludağ sözlük

tahtakopru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tahtakopru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tahtakopru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» besiktas » uuserlardan unlulere acik mektup » zarkava » tasarruflu ampul » maldonado nun gol atmasi » alerjik rinit » esmer bilgi » baydin gayri » paul gilbert » avrupa aslani » a shot at love with tila tequila » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » 999 tane ozel mesaji olan yazar » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » ajda pekkan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asistan hindistan » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » gogusleri 33 kilo olan kadin » hasan kara » bir top toplayici olarak arda turan » ofsayti anlamayan kadin modeli » 16 nci yuzyil » degisik yasam felsefeleri » kilo ya qiloo demek » m m m » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » reel politik » okuluma dokunma » kendi sessizligine gomulmek » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar