tahta ev 

kapat
  1. yeni çıkış yapmış saro kişisinin o gece albümünden fevkaladenin fevkinde bir parça. sözleri;

ömrüm yeter mi sevmeye,
    şu kalbime hükmetmeye.
    masumane bir aşk için,
    ölüp ölüp dirilmeye.

tazelendi anılar,
    farkedilmedi yıllar.
    yüz yıllık tahta evin,
    hatırası beni sarar.

bir yangın çıkmış evimde.
    ben bu ateşin külünde.
    zor toplamışım kendimi,
    şimdi de sen mi geldin.

gelme, görme, bilme, sevme.
    dayanmaz kalbim yeni sefere.
    zor dayanmışım bugüne,
    şimdi de sen mi geldin.
    ne desem ah,
    hoşgeldin...

vefa eder mi görmeye,
    mutlu bir son gibi bize.
    yoksa hüsran mı olacak,
    geçmiş zaman gibi yine.
    (cemmm, 08.05.2008 18:31)
  2. agaca yapılmış olanı sadece amerikada olmakla birlikte bir de sanırım sadece filmlere özgü birşeydir.

(bkz: ağaç ev)
    (Vivendi, 08.05.2008 18:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» entry nin dusmesi » eskili ufak sozluk » 2008 turkiye gp » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » saz calip halay cekerek devrim yapmak » cubbeli ahmet hoca » youtube a hapishanede ziyarete gitmek » mus » hayrabolu nun tarihi eserleri » kamusal deve » hincal uluc » otobuste yasanan dumur olaylar » nihilist en asil duygunun insanidir » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » atilla dorsay » ziti makarna » happiness » saray in tarihi eserleri » kaka yapmayi reddeden asker » yikmak » saw » saruhanli nin tarihi eserleri » duck tales » back slash » yildizlar var » comfortably numb » meydan sizindir » yazik degil mi carlos a » marvel vs capcom a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa