tahsin mayatepek 

1. Atatürk'ün türklüğün kökenini araştırmak üzere meksika'ya gönderdiği elçi. Kemal Paşa oraya Tahsin mayatepek'i resmi elçi olarak atayıp asıl görevini gizlemek istemiştir. Çünkü ondan önce gönderdiği 6 kişilik heyet öldürülmüştür. Kemal paşa'ya en az 14 rapor göndermiştir. islamla da ilgili çok ciddi bilgiler vardır bu raporlarda.
    (jayjay, 12.06.2006 22:09)
  2. Meksika'da yaptığı araştırmalarda eriştiği sonuçların ergun candan'ın "yönlendirilmiş olduğuna dair ciddî iddialar bulunan" hayalgücünün hücumu altında piç olduğu araştırmacı, elçi.
    (çakan adam, 04.03.2007 23:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gul » eurasian » lavaboda sac yikamak » star wars the clone wars » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » gel ey seher » abdullatif senerin parti kurmamasi » biraz eglenmek ister misin tatlim » arel universitesi » donme » children of bodom » cenaze arabasi kullanirken kizlara laf atmak » erkeklerden igrenme nedenleri » 1887 » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » en azindan » saovi » lost » nimes » who is it » reklama giren filmin geriden baslamasi » egypt central » elma cayi » lerzan mutlu dan nefret eden yazar » arjen robben » hasretim sarhos » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » basketbol takiminin en kisasi olmak » gammaz butonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa