tahsildar 

kapat
  1. maa$ donemi her cuma $irkete geri donmesi dort degil on dort gozle beklenen ki$ilerdir bunlar. i$ ya$amlari $irketler ve bankalar arasinda gidip gelmekle gecer. kuyruklar, para sayma makinalari, patronlar. ziyadesiyle i$kenceli bir sendrom ya$atir insana bu hadiseler. "ulan bu sefer tahsilat yapamazsam patron beni keser" korkusuyla adim atarlar bankalarin tozlu yollarina.
    #1434360 (Antistar, 20.03.2007 22:39)
  2. siyasal bilgiler fakultesi maliye bölümü öğrencilerinin lakabı.
    #1434374 (thor voivoda, 20.03.2007 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

tahsildar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tahsildar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tahsildar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» set the controls for the heart of the sun » military sociology » metroda laptopu kapat diyen amca » desifreolmusdisiuuser » desoto » matt barnes » kopush » something i can never have » siir » uretim muhendisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci