tahsilat makbuzu 

kapat

1. faturayı kapatmaya yarayan, niye ödemiyon oğlum borcunu dendiğinde aha ödedim ya y..rr..m deme yetkisini veren matbuu evrak .
    #867554 (kurremkarmerruk, 16.11.2006 18:36 ~ 06.09.2008 22:45)
  2. (bkz: fatura)
    #1281810 (kurremkarmerruk, 09.02.2007 18:59)
  3. son bir aydır elime almadığım kağıt parçası.
    #1281817 (kirmizi baslikli kiz, 09.02.2007 19:00)
  4. ekürisi için:
    (bkz: reddiyat makbuzu)
    #3923493 (grand ekinoks, 06.09.2008 03:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

tahsilat makbuzu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tahsilat makbuzu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tahsilat makbuzu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tahsilat makbuzu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » baku ceyhan boru hatti » ders calismak lazimken calismamak » modern islam » bangbros » hatali cikis » akmiyor serefsizler akmiyor » evrim teorisi » please reset your email notification settings » baska bir otogarda istanbul yazisi gormek » elestirel kuram » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » reddedilen erkegin karizma yapmasi » amerikan futbolu » henry chinaski » hasan usta tantuni ve biftek salonu » perfect day » nedensiz ic sikintisi » escape the nest » bokumtrak tespitler » jordan rudess kim ya » banu guven