tahminci 

kapat
  1. ikinci nesil çaylak. sağlam borsacı. yorumlarıyla sözlüğün borsa kısmını* ihya edecektir.
    (redwinemania, 28.06.2006 18:40)
  2. sözlükte iddaa oynayan yazarlarımıza tüyo vermesi beklenen şimdi çaylak ilerde yazar olacak kişidir.*
    (AkreP, 28.06.2006 23:23)
  3. hoş gelmiş sefalar getirmiş uuser. * * *
    (Omayra, 29.06.2006 15:48)
  4. bana arkadasini soyle sana kim oldugu soyleyim mantığından yola çıkarak hoşgeldin deyip selam ettiğimiz yeni yazardır.
    (palta, 29.06.2006 15:51 ~ 15:52)
  5. ULUSAL 100 ENDEKSi'Ni TEK BAŞINA OYNATABiLiTESi OLAN YAZARDIR. spk'NIN TAKiP ETMEYECEĞiNi BiLSEM NELER NELER SÖYLERDiM DE O DA BANA KALSIN.*
    (redwinemania, 29.06.2006 15:52)
  6. üniversiteden sıra arkadasım olur kendileri. konuşurkenki karizmasını ben hiçbir insan evladında görmedim, kıskanıyo insan. nadiren de hatalı olsa bile ikna yeteneğiyle her zaman üste çıkmasını bilir, o derece de zeytinyağlı bir bünyedir. ayrıca aynı işi yapmamıza rağmen borsayı yalamış yutmuş olması, bana kağıt önermesi de ayrıca sinirimi bozuyordur. hayır arkadas benim söylediğim kağıtlar da tutuyo ama onlara da bi bahane buluyor yok böyle bi'şey.. ayrıca burdan kendilerine dow jones sensin bovespa da sana girsin demek istiyorum huzurlarınızda.
    (redwinemania, 06.07.2006 23:28 ~ 23:43)
  7. -bas abi, bas, çok sağlam kaldırcaz dedin, n'oldu lan bizim kupon ?
    +abi walla, çok sağlam tüyo vardı, yattı liverpool, şerefsizim !
    -seni de, tahminini de...
    (scarab, 06.07.2006 23:31)
  8. ASKERLiĞiNi iZMiRDE YAPACAK OLAN YAZAR. DENiZCi OLMUŞ BiR DE, BALLI ADAM. YALNIZ HAYATINDA iLK KEZ iZMiR'E GiDECEKMiŞ, AMA DEYiM KAPMASINLAR SENi ORDA, KURDA KUŞA YEM OLURSUN ALLAH'IMA DiKKAT ET DERiM BEN.*
    (redwinemania, 09.08.2006 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» emre asik » siviyi emen mavi tabaka » eternal years on the path to the cemetary gates » kagit ustunde » jimi hendrix sex tape » sehrekustu » cokomel » w » joe satriani » giyinmesini bilen erkekler » madem ermenisin istemeden vermelisin » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » yolda hayat hikayesini anlatan yasli teyze » aga dizileri » ac kopek » nissan qashqai » msn de evlenme teklif etmek » kan verirsin ve olaylar gelisir » samandag in tarihi eserleri » yorgunluk » tayshaun prince » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » tepegoz » entry e bakiniz » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » tambirleydi » ticaret » yapma cocugum yapma evladim » migfer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa