tahmin etmek 

kapat
  1. Yaklaşık olarak değerlendirmek, oranlamak *
    #424052 (tatasoy, 14.07.2006 06:22)

© 2008 - uludağ sözlük

tahmin etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tahmin etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tahmin etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» skillet » red right hand » dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili » henna » sarhos diyaloglari » kari isterem » patates soyacagi » kayip prenses » memati bas kafamiza sik » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » dimitar ivankov » hipofaji » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » altizlara verilebilecek isimler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » artik melek degilim » eski tatar sevgili » allah seni top etsin » jean claude van damme » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » dua eden eller » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » kaka » mutluluk » hipokondriyazis » teknik resim » ganser sendromu