tahinli corek 

kapat
  1. kat kat açılmış hamurun içine sürülen tahinle hazırlanan, çayla çok iyi giden hamur işi.
    #240648 (asiti kaçmış kola, 13.05.2006 19:43)
  2. insanın yarattığı en lezzetli hamur işi. kokusu, tadı mükemmeldir. en kral pastaya,böreğe siktir çeker o derece iddalıdır kendileri...
    #842535 (Sıfırın Altında, 10.11.2006 23:07)
  3. sürekli olarak gece 1 sularında tüketilip yatıldığında kilo aldırma konusunda başarılı bir başyapıt .
    #842546 (kutupsal form, 10.11.2006 23:09)
  4. ikindi kahvaltısının demirbaşı.
    #986363 (lavinya_, 12.12.2006 17:58)

© 2008 - uludağ sözlük

tahinli corek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tahinli corek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tahinli corek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» show your fist » ic dunyaya donus » fracture » choq sefyom ben sosluuquu » mehmet ozdilek » abisi » kemal kilicdaroglu » yildirim demiroren istifa etsin kampanyasi » iran a saldiri icin izin aldik » mustafa denizli » pkk turkiye ile iliskimizi bozmak istiyor » besinci nesil » aptal » sebnem ferah i sevmeyen ergen kiz » sayin ocalan aldigi kellelerin hesabini veriyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurdistan kadin ozgurluk partisi » rasyonalist » seri eksi oy veren ibne » sahlarin labirenti » behcet canturk » uzunca » ben boyle hayatin » fatih in golf topunu bulmus olma ihtimali » latif can » hallowed be thy name » ghostface killah » toren mangasi » diego armando junior » hatti mudafaa yoktur satti mudafaa vardir » ali kirca