taharet muslugu olmayan oteller 

kapat
  1. bunlar lüks otellerin ta kendisi olup, yurdum insanının tuvalet alışkanlıklarına hizmet etmemektedir. Tuvalet kağıdının sudan daha iyi temizlediği yönündeki bu inanış, yurdum insanını sudan istifade etmeye yönelik yaratıcı çözümler bulmaya yöneltmiştir. Örneğin; duş başlığını sözü edilen alana taşımak, pet şişeyle hareket etmek gibi.
    #626551 (crystal, 11.09.2006 22:21)
  2. (bkz: sanbi taharet musluğu)
    #626569 (montajelemani, 11.09.2006 22:25)
  3. (bkz: yurtdisindaki taharet muslugu sorunsali)
    #626583 (mozambik tavsani, 11.09.2006 22:27)
  4. türkiye'de, hilton oteli'nin vip lounge'si.
    #626605 (maksat muhabbet, 11.09.2006 22:34)
  5. sadece türk kültüründe bulunan taharet muslukları, yurtdışındaki hiçbir otelde bulunmamakla beraber türkiye'de ki bazı lüks otellerdede yoktur. bunun sebebi o musluğun ne işe yaradığını bilmeyen zengin turistlerin şok olmasını engellemektir.**
    #626651 (dnzz, 11.09.2006 22:52)
  6. yurtdışında taharet musluğu yerine bidenin olması ve aynı işlevi yerine getirmesi nedeniyle önemli olmayan durum.
    #626834 (scarlet, 12.09.2006 00:01)

© 2008 - uludağ sözlük

taharet muslugu olmayan oteller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taharet muslugu olmayan oteller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taharet muslugu olmayan oteller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn iletileri » gecee » 12 imam orucu » unutulmayan dizi replikleri » dedo » girdinin yarattigi etki » stephen appiah in menajeri » ambassador » bulent ortacgil in light albumu » bir polemikten cikip otekine girmek » son bahar » deniz demiroz » oyuncakbulut » ben hep kendime cikan bir yokustum » sifreyi kullanici adi yerine yazmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ipsiz recep » garip yemek zevkleri » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » esen fizik » seri eksi oy veren ibne » sayid jarrah » abberline » taciz atesi » paul gilbert » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » zall in buyuk acmasi » emegi gecen herkese tesekkurler