tahammul siniri 

1. bu sınırın tayin edilmesi meselesi temel insanlık problemlerinden biridir.
    #694263 (yolcu, 05.10.2006 02:58)
  2. (bkz: sinir katsayısı)
    #694698 (white pages, 05.10.2006 10:51)
  3. devletimiz tarafından olabildiğince zorlanan ama aşılmayan ve böylelikle genişleyen sınır.
    #694855 (kekistanlihobbit, 05.10.2006 11:37)

© 2008 - uludağ sözlük

tahammul siniri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tahammul siniri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tahammul siniri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilmaz ozdil » osuruk kokusunu pasifize eden don » waldeck » ipsiz recep » bal porsugu » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » mitroglou » birinci nesil » adana tatlisi » sozlukteki hristiyanlar » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » miehen tyo » gichin funakoshi » taciz atesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » helyum » piti » bana bagiramazsin diyen sevgili » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » facebook taki fotograf yorumlari » bunu kaldir » kimi kimi » osman pamukoglu » etki » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » muhayyile » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » ustura ya vurdurmak » yarim kalmak