taha aksoy 

kapat
  1. en son seçimde izmir büyükşehir belediyesi başkanı adayı olmuş ve ahmet pristinanın en büyük rakibi idi. ayrıca universiade 2005 izmirde icra komitesi ve organizasyon komitesi başkanı idi.
    #276469 (pink_floyd, 25.05.2006 01:56 ~ 02.12.2006 20:08)
  2. adalet ve kalkınma partisi'nden izmir milletvekilidir.
    #1989579 (hunlu, 23.07.2007 00:46)
  3. akp nin bir şekile izmir e hep yamadığı tipiyle hiç bir zaman güven vermemiş siyasetçi.rte sonunda meclise sokmayı başarmıştır....
    #1989610 (master of puppets, 23.07.2007 00:51)

© 2008 - uludağ sözlük

taha aksoy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taha aksoy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taha aksoy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osuruktan tayyare » durani boya yuruyeni selamla » ntv spor » stanislav cherchesov » tanimlanmadik tek bir kelime kalmayana kadar » sinpas » pkk icin cehenneme yeni ozel bir kat acilmasi » radikal » yaz tatilini cadirda gecirmek » cock sucker » mazlum dogan » yildirim demiroren ile kulup batirma dersleri » tunus caddesinde otostop cekmek » sagopa kajmer » dil ve yarak temizleyicisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abi annem bana bebek aldi » gokyuzunde beliren bir cift gizemli goz » hepimiz kurduz » ic dunyaya donus » red tide » diazem » empire of rising sun » combat engineer » lynyrd » ingilizce hazirligin kaldirilmasi » ssg » askere gidecek olanlara verilen tavsiyeler » sapka yapamayan cuheyla » oral seks » windows vista