taco bell 

kapat
  1. 1962 yılında kurulan, 175000 çalışanı ile çoğunlukla abd ve kanada'da faaliyet gösteren, meksikan usulü fast food restoranlar zinciri. yönetim merkezi california irvine'dadır. menüsünde Tacos, Burritos, Gorditas, Chalupas, Nachos, Quesadillas, Taquitos, Mexican pizza yer alır.

ukte için zall'a minnettarız.
    #2403819 (yozishanko, 30.09.2007 08:52)
  2. hamburger ve türevlerinden sıkılanlar için iyi bir alternatiftir. quesadillas ı sağlamdır. şu sıralar 1 dolar altında bile makul seçenekler sunmakta. dedikleri dogru sanırım; think outside the bun.
    #3612777 (bairam hoshtempo, 03.07.2008 03:47 ~ 03:50)

© 2008 - uludağ sözlük

taco bell başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taco bell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taco bell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» el isi » mevlana » hamso » turk hava kuvvetleri » frozsgy » kizla mac muhabbeti yapmak » yaran basliklar » online store » dudak yolmak » groundhog day » akp liysen akp li gibi konus » friends » sir isaac » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » munkariz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » git hadi git ismail yk » 550 ytl lik turban » esek sikmek » yazarlarin aslinda demek istedikleri » 1gbit internet 60 ytl » hayata kusmek » kurdish rebels » nukleer fuzyon » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » saipsiz » sohodo » nubuntu » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » joyeux noel » zamora fc