tac makarna 

kapat
  1. bir makarna türü.

http://www.makarna.gen.tr/images/tac.gif
    #3387838 (the kene, 12.05.2008 16:29)

© 2008 - uludağ sözlük

tac makarna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tac makarna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tac makarna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » adana da starbucks olmamasi » ebonit » basladim yurumeye » rs ne la » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » kadin dedigin budur » abwehr » aslan kral in oglu » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » aglamak » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » brick top » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran basliklar » dedim » anayasa mahkemesi nin turban kararinin gerekcesi » dhl » emegi gecen herkese tesekkurler » yasli teyze » yaran yanlis okumalar » hukuksal danisman » persembenin gelisi » din hocasi ogrenci diyaloglari » groagh com » ipsiz recep » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » chris keller » git hadi git ismail yk