tabure 

kapat
  1. genelde sandalyeden daha alçak ve yaslanılacak yeri olmayan, 4 tarafı hava ile çevrili oturak. bakkal önlerinde oynanan tavlanın vazgeçilmezi.
    #117977 (redwinemania, 16.03.2006 23:37)
  2. türk insanının küfürlerine malzeme olan cisim.
    #1891449 (tripanazomigambiyetsiz, 09.07.2007 13:56 ~ 10.07.2007 03:10)
  3. abdi ipekçi caddesinde harika sandviçleri ve meyve sularıyla dikkat çeken, küçücük büfedir. körili mercimek çorbaları meşhurdur.
    #2879924 (brunglace, 22.01.2008 18:48)

© 2008 - uludağ sözlük

tabure başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tabure ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabure nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cirkin kizlarin sanal alemde itibar gormesi » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » yaran olaylar » yaran entry silinme sebepleri » sokaktaki vatandas » sevmez olaydim » cem zeng » yabanci dil bilmeyen annenin sifreli konusmasi » birader sen bizim kizlara laf atmissin » 1519 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games