tabuda yine ayni takimdaydik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haftaya yine ayni saatte
  2. hey dunya yenilmedim sana hayallerim yine ayni
  3. yeni yila yine ayni sen olarak uyanmak
  4. seftali ayni tadi veriyorsa yine yerim onu ben
  5. ayaklari yikadiktan sonra yine ayni corabi giymek
  6. yine tecavuz yine tore yine cinayet
  7. pisman degilim yine olsa yine yaparim
  8. yine pazar yine bunalim
  9. yine olsa yine yaparim
  10. yine deivid yine disari

© 2008 - uludağ sözlük

tabuda yine ayni takimdaydik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tabuda yine ayni takimdaydik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabuda yine ayni takimdaydik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michael skibbe » i don t wanna know » the golden notebook » dead man s hand » yavsakimsi » saba tumer » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » durex elite » bir top toplayici olarak arda turan » sinan engin » sozluk yazarlarinin itiraflari » piiminaki » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fernando jose da silva freitas meira » headbang » bayram sabahi » messenger tv » safari » osurmak » theodora » disko krali » o klorobenzalmalononitril » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » antu com » sunnette hediye edilen casio marka saat » ironi » joyeux noel » bayramda aragonesin elini opmek