tabii ki saka yapiorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlilik teklif edilen kiza saka lan saka demek
  2. anneye saka lan saka demek
  3. hocaya saka lan saka demek
  4. saka saka ekolu
  5. tabii tabii
  6. tabii ki de
  7. ben tabii ki
  8. tabii ki
  9. tabii
  10. gayet tabii

© 2008 - uludağ sözlük

tabii ki saka yapiorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tabii ki saka yapiorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabii ki saka yapiorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » bevliyeci sevgilisi olan erkek » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » sevilmedigini bilerek yasamak » aldatan sevgili » rtuk » bulent ozdemir » street fighter 3 third strike » othello » sokratesla » bilinen ucu bir aradalar » intakrin etki » kudret cengiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » vecit » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » saint antuan kilisesi » uludag sozluk eskisehir zirvesi » intense rock » sappho » katalepsi » gunun sozu » emo turkey » insatiable » yemek yemeyince karnim acikiyor » ehi ehi ehi » hizli kumanda kullanma teknikleri » pena