tabi saka oldugunu anlamadan once 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biri bana saka oldugunu soylesin
  2. evlilik teklif edilen kiza saka lan saka demek
  3. hocaya saka lan saka demek
  4. anneye saka lan saka demek
  5. felsefesini anlamadan rock dinlemek
  6. basligi anlamadan entry girmek
  7. bir muzigin felsefesini anlamadan dinlememek
  8. anlamadan yorum yapmak ve anlamadigini anlayamamak
  9. felsefesini anlamadan ibrahim tatlises dinlemek
  10. klasik muzikten anlamadan anliyomus gibi davranmak

© 2008 - uludağ sözlük

tabi saka oldugunu anlamadan once başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tabi saka oldugunu anlamadan once ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabi saka oldugunu anlamadan once nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunluk fala gore hayatini surduren kizlar » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » for whom the bell tolls » yimpas » ne dedin sen » kurt soykirimi » kadikoy belediyesi » yaran karikaturler » turk site » sevgi pitircigi sevgililerin kullandigi dil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games