tabi ki hayir 

kapat
  1. * Lisedeyken bir kızdan duyduğum reddetme biçimi hani böyle ergenliğin getirdiği aptallıkla bunu sana ayarlayayım, şunu söyle yapayım durumlarında kızın tekini tutup arkadaşımın yanına getirmiş ve pat diye "bu senden hoşlanıyormuş ne dersin" diye sormuştum kız "tabi ki hayır" demişti ama cevap beni o kişiden daha derin etkilemişti. Niçin "hayır" dememiş "tabi ki hayır" demişti yani bu aptal haline bakmadan benim yanıma mı yaklaşıyorsun evet diyebileceğimi mi düşündün dercesine bir cümleydi bir insanın alenen ezilmesi söz konusu ama benim ilgimi çeken birini bu kadar kolay ezebilmekti.
    #2675205 (thug, 08.12.2007 03:36 ~ 03:37)

© 2008 - uludağ sözlük

tabi ki hayir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tabi ki hayir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabi ki hayir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avea » melih gokcek in sozluk yazari olmasi » ofkeli kalabalik dublajinda sinsice kufur etmek » trabzonspor un 2008 2009 sezonu formalari » eksi oy alamadigi icin deliren yazar » bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan » eve gelen tamirciye olmayacak gibiyse diyen insan » forget her » ego » carsi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci