tabi herkesi kategorize etmemek lazim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. para pusta lazim bana dost lazim
  2. bana bi kari lazim o da bu gece lazim
  3. bana bir baslik lazim o da bu gece lazim
  4. bu memlekete amele de lazim muhendis de lazim
  5. ben lazim o halde bana penis lazim
  6. bana bir koca lazim o da bu gece lazim
  7. tabi ki de
  8. tabi tabi
  9. tabi
  10. tabi ki hayir

© 2008 - uludağ sözlük

tabi herkesi kategorize etmemek lazim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tabi herkesi kategorize etmemek lazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabi herkesi kategorize etmemek lazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cover me » kastanitim com » 1820 » sozlukteki cakma metalciler » ergun hicyilmaz » sezen aksu 88 » evrimden bahsetmeye korkmak » gecenin bir yarisi sevgiliyi evden kovmak » ismail turut fikralarla turkiye yi ciplak sunsun » uzaktaki sevgili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games