tabi evet tabi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tabi
  2. tabi tabi
  3. tabi ki de
  4. tabi pure
  5. 657 ye tabi yazarlar
  6. gayet tabi
  7. 657 ye tabi olmak
  8. tabi tost
  9. tabi tutulmak
  10. ask da olacak tabi

© 2008 - uludağ sözlük

tabi evet tabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tabi evet tabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabi evet tabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» titanik misali » pilsener » gunluk dil » filmkolix » kareem said » yagmur kasifoglu » the godfather » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » ribozom » bildirim komutu » yaran basliklar » sofistike » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » otherside87 » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aknefug » welcome to the jungle » satis rekoru kirabilecek urunler » siyah beyaz olum yasam » dhl » sozlukteki koylu dusmanligi » medeni haklar » gripin » senin isin ankaradan bozuk yegenim » teoman » status » uludag sozluk » alpine dachsbracke » molly sims » kopush fm