tabi bu suskunluk daha feci kudurtur karsi tarafi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. msn de karsi tarafi beklemek
  2. anne tarafi daha cok sevilir
  3. cevremize karsi daha nazik olabilmek
  4. suskunluk
  5. suskunluk yasasi
  6. suskunluk sarmali
  7. sagir edici suskunluk
  8. yuzeyselligin cigliklari ve derinlikteki suskunluk
  9. ortamda suskunluk olunca havalardan bahsetmek
  10. feci

© 2008 - uludağ sözlük

tabi bu suskunluk daha feci kudurtur karsi tarafi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tabi bu suskunluk daha feci kudurtur karsi tarafi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabi bu suskunluk daha feci kudurtur karsi tarafi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jargon yapmaya kasan yazar » havlusuz remzi » i belong to che » moldovya » idris i bitlisi » sabri sarioglu » zamane sozluk » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » anne » the genius of charles darwin » ua pasali » iu sozluk » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » gece vardiyasina kalan seovi turu » huznun isyan olsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgi dolu guzel insan » the richest man in bayburt » freedean » kastamonu » marques green » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » reverie harlequin forest » cronica de una muerta anunciada » yaran entryler » diyarbakir » zall » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » terzi nikola » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » futbol insanin kendine yakisani giymesidir