tabi bu kisiseldir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buyukanit pasa nin gorusu kisiseldir demek
  2. tabi
  3. tabi tabi
  4. tabi ki de
  5. ask da olacak tabi
  6. tabi tutulmak
  7. tabi tost
  8. gayet tabi
  9. tabi pure
  10. tabi ki hayir

© 2008 - uludağ sözlük

tabi bu kisiseldir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tabi bu kisiseldir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabi bu kisiseldir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» resurection » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » joker da » can gidiyor » taha ozer » ucuz milliyetcilik » pilavi elle yemek » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » kendi uktesini dolduran yazar » arapca olan her metni kuran sanmak » fenerliyim ama tedavi goruyorum » 1 agustos 2008 konya da ogrenci yurdunun cokmesi » 2 puan birakmak » kulak » okuluma dokunma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bnp paribas » basbug mustafa kemal ataturk » olum vurusu » galatasarayli arkadasa sahip olmak » frozsgy » karnimac » bir deniz feneri vardi ne oldu » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » his » waltari » pleasure slave » basliklari alt alta okumak » sinavda surekli konusan gozetmen » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » yasli teyze