tabende 

kapat
  1. parlayan, ışık veren.
    #3685588 (naif, 19.07.2008 01:45)

© 2008 - uludağ sözlük

tabende başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tabende ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tabende nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izolasyon » elektra » johann carl friedrich gauss » faik turun » yildiri » nevizade » xentrix » klang cagrisim » homeostasis » tanri nin olmadigi yer » egzibisyonizm » ayhan akman » kingda ka » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » babayaro » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » siyaset meydani » halklarin kallesligi » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » viva la vida » efsane komutan » bedava sirke » butun eski sevgilileri imha etmek » gill » gammazlik » nickmator » hasretinden haci sakirler eskittim » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » yaran msn diyaloglari » ozgu namal » parafazi