taarruz 

kapat
  1. saldırı, müdafaa, korunma, cephe alma.
    (bkz: iffete taarruz edenler)
    (bkz: buyuk taarruz kosusu)
    #644367 (asiti kaçmış kola, 18.09.2006 00:43)

© 2008 - uludağ sözlük

taarruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taarruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taarruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk televizyonlarindaki cadili diziler » antonio davis » kreator » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » emekli travesti » cooler than jesus » radyo uludag » dokunup kacan kucuk cocuk » keten » o cocuklari » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » gsstore org » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » batuhan karadeniz » avdan koyu tumulusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gundelik hayat teorileri » seks icin alternatif tabirler » loy loy » biyikli kadin » hifzi topuz » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » mehmet ali birand » eglenceye eslik edememek » belgetor » apati » moriye » the night before » debit » motorstorm » haberturk