taaretmusluu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ta
  2. ta a q
  3. ta amina koyayim
  4. ta aq
  5. ta cim
  6. ta kendisi
  7. ta ki
  8. ta leme
  9. ta m e guilass
  10. ta project

© 2008 - uludağ sözlük

taaretmusluu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. taaretmusluu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu taaretmusluu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazareth » gercegi degerlendirme yetisi » yaran kisisel iletiler » basimi ortuyorum beynimi degil » polifaji » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » avanak kuzenler » cahillikler kitabi » korsakoff sendromu » no country for old men » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » hamit el sabah » carolus linnaeus » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » gamali hac yasagini savunan solcu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » okan bayulgen in tv programlari » uludag sozluk un reklam almasi » byegm » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » damien marley » yeter ki olumsuz olmasin oy » grimas » farmakodinamik » mta88 » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » kumpir » kyle s mom is a bitch » ortasi delik sabun » eti cicibebe » istemedigi halde netten cikmayan insan