t virus 

kapat
  1. resident evil ile tanıştığımız virüs. umbrella şirketi tarafından üretilmiş, sonra kontrolden çıkarak tüm racoon city'e yayılmıştır.

t-virus kapan kişi kısa zamanda ölür.. Sonrasında ise ölü olarak tekrar canlanır. Virüsü kapan kişiler sadece ve sadece öldürmeyi düşünürler. Zekaları ve kişilikleri tamamen yok olmuştur. artık insan değildirler. kalan tek şey iç güdüleridir. o da sürekli öldürmeye, ve öldürdüklerinden beslenmeye yöneltir.

virüs yüzünden "dönüşen" kişiler artık acı hissetmezler. bir baltayla bacaklaklarını koparsanız dahi sürünerek size saldırmaya devam ederler.

virüsten etkilenmiş kişiyi iyileştirmenin yolu yoktur. Tek çaresi kişiyi başından vurmaktır. Bulaşıdır, kan yoluyla bulaşır. dönüşen kişi sizi ısırırsa hiçbir şansınız kalmamış demektir. intihar ediniz.
    #2226639 (double cross, 30.08.2007 01:33)
  2. yalandır, film icabıdır.

(bkz: film icabı)
    #2226647 (sıpa, 30.08.2007 01:34)
  3. 1996 yılında ortaya resident evil denen hayal mahsülü gavur yapımı oyunda insanları et yiyen, kan içen zombilere çeviren virüstür. türkiye de zombilere karşı bir korku yoktur zira. onların yerine fettoscular vardır çünkü. onların da beyinleri fettos denen mutasyona uğramış virüs tarafından ele geçirilmiştir.
    #2954091 (Atsiz, 05.02.2008 14:11)

© 2008 - uludağ sözlük

t virus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. t virus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu t virus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karanlik isler » persembenin gelisi » ido » sergey » bosver » anaokulunu disaridan bitiren insan » yaran seyler » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » via port » sertab erener » yildiz teknik universitesi » sol frame nin kahvehaneye donmesi » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » demiroren jimnastik kulubu » groagh com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sunnette hediye edilen casio marka saat » taraf olmak » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » mitroglou » kerebic » tutunup kendime » sayokan » dardanos aile mezari » k i n » eleni karaindrou » melissa boyner » ofsayti anlamayan kadin modeli » scarified » aksam oldu huzunlendim ben yine » sozluk yazarlarinin itiraflari