t square 

/ 2
kapat
  1. mutlak ve mutlak şekerimin düşük olduğu halimden etkilenmiş değerli zirve kişisi.

yakınımızdaydı ama pek muhabbete girmedi,
    gerçi benle, mulayimin zırlarını dinlemiştir paso,
    memnun oldum kardeşim.
    #2770207 (nickimden asagi monsingiladbah, 31.12.2007 07:25)
  2. buyukcekmece de buyuk zirve var zirvesi adlı zirvede tanıştığım, pek bir sessiz sakindi sohbet edemedik doğru dürüst, hatta hiç edemedik desem doğru söylemiş olurum. havanın biraz soğuk olmasına ve kendiminde çabuk üşüyen biri olmama veriyorum. bir ara titriyordum soğuktan pek konuşma fırsatı olmadı nasıl ısınırım düşüncesinden dolayı, kendisi hakkında söyleyebileceğim muhasebeye giris'le eküri olduklarını * ayrıca da bana özelden attığı yeni yıl dileği içeren mesajıyla sevimmeme sebep olan sevgimi ve saygımı kazanan yazar arkadaş. *
    #2776812 (northwich, 01.01.2008 21:57 ~ 21:58)
  3. ing. t-kare açısı. eğerki bir haritada iki gezegen birbirine kar$ıtken gezegenin biri de bu ikisine kare açı yapıyorsa bu t-karedir.
    ki$iyi zorlayacak bir açı; ama yine de güzel bir açı.
    dü$ünürsek hep 120 dereceli açılarımız olsaydı keko oh missler gibi ya$asaydık bir b.k öğrenemezdik hatta dü$ünemezdik bile. diye dü$ünüyorum ben.
    #2838543 (sidikli, 14.01.2008 21:35)
  4. iddia oynuyor olmasi muhtemel yazardir.
    #2884370 (karizmatiklider, 23.01.2008 15:22)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

t square başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. t square ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu t square nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gheorghe hagi nin haddinden fazla abartilmasi » bok yiyin milyonlarca sinek yaniliyor olamaz » seksin normal karsilandigi toplumlar » gonul yarasi » hic bizimkini yediniz mi » bon iver » milan gurovic » kiziniz olursa adini tayyibe koyun » gelinlik hayali kuran erkek » enjoy the silence a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games