t shirt weather 

kapat
  1. lucksmiths'in eğlenceli bir şarkısı. kış sabahlarında uyanmak için birebir.

"hey mike, you busy?
    all this sunshine's making me dizzy" diye başlar
    #1074448 (depeyi, 29.12.2006 10:58 ~ 10:59)

© 2008 - uludağ sözlük

t shirt weather başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. t shirt weather ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu t shirt weather nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mevlana » esmer bilgi » lumpen » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » cemsbg » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » rat salad » luthite » parta kulesi » hertha berlin eski hertha berlin degil » izam » yaran msn iletileri » ajda pekkan » fethullah gulen » ben kendim ve yine ben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zenci turkler » miles davis » itu sozluk » google guvenli arama » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » rock station » accelerate » lens kullananlara tavsiyeler » early bird » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » azrail e soylenecek sozler » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » selcuk » erkek jinekolog » bal porsugu