t beer 

kapat
  1. tuborg un piyasaya sürdüğü, hafif bira kategorisinde olan, kafa yapma olasılığı olmayan keyif içkisi..
    #1056681 (SuccerBenoth, 26.12.2006 00:12)
  2. harika bir bira. tabi su niyetine içilecekse.
    #1056694 (arude50, 26.12.2006 00:13)
  3. tuborg'un yeni çıkardığı aromalı biralarının ismi.
    (bkz: t beer mexicana)
    (bkz: t beer lemon)
    #1965281 (pinata, 19.07.2007 09:37 ~ 09:39)
  4. ne guzel be bunun içimi dedirten bira. ama yapma abi biraz pahalı denedebilir. "33'lük".
    #3293798 (hodan, 20.04.2008 01:49)

© 2008 - uludağ sözlük

t beer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. t beer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu t beer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran olaylar » yarin cok gec olacak » yaman okay » wolfshade » kurtlar vadisi pusu » ampulik » jet ali » giuseppe verdi » master of puppets » cehennem korkusu » scorpion flower » 4x21 doludizgin » stop hammertime » bana bir masal anlat baba » koyuncular » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sahibinden kelepir ulke » sozluk teki gruplasma » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » binnur kaya » medeni cesaret » sabri sarioglu » ezik » mozole mirach » yanma odasi » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » trumanshow » kaos » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » tc electronic