t beer mexicana 

kapat
  1. tuborg'un piyasaya sürdüğü aromalı biralardan agav aromalı olanı.
    5,6 alkol oranına sahip, gazoz tadında, mariachi benzeri bira.
    #1965300 (pinata, 19.07.2007 09:44)
  2. limon ile nefis giden içecek.
    (bkz: çek gitsin baba)
    #3601687 (dun gidecegim yarin geldim, 30.06.2008 19:37)

© 2008 - uludağ sözlük

t beer mexicana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. t beer mexicana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu t beer mexicana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » etkileme sanrilari » yasamsal tespitler » uvjb » bu cocuk okumas » cocuklarla girilen diyaloglar » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » in brudges » densenblood » 3rd movement cadenza » bakkal insani » hasan bulent kahraman » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » ambient » egzibisyonizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk eskisehir zirvesi » kurt sorunu akp ile basladi » verbal » kitapevi » chem 7 » host lan » eski sevgili » crazy » faroe adalari » tartar » mavi gozlu dev » carmageddon » universite sonrasi ilk is deneyimi » dam ustunde el hareketi yapan sevgili » utanc