t 300 

kapat
  1. 2003 yılı ocak ayında piyasaya çıkan,Türkiye'nin ilk mms destekli,renkli ekranlı üç telefonundan biri.Gayet sağlam kasası olan ve dayanıklı,kullanımı biraz zor fakat alıştıkça kolay olan bir telefon.4 yılda bir kere arıza çıkarmaması dayanıklılığına örnektir.Sonyericsson tarafından üretilmiştir.
    #2083321 (southpark, 07.08.2007 00:42 ~ 00:43)

© 2008 - uludağ sözlük

t 300 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. t 300 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu t 300 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hrant dink » ey yukselen yeni nesil in lan asagiya » nefret edememek » zeki muren » steel brightblade » ah muhsin unlu » facebook ta eski sevgiliyi bulmak » su uyur dusman uyumaz » mine kosan » adim hidir mahlasim budur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci