türkiye deki volkanik dağlar 

1. Marmara Bölgesi : Uludağ
    G.Doğu Anadolu Bölgesi : Karacadağ
    Karadeniz Bölgesi : Köroğlu Dağları
    Akdeniz Bölgesi : Hassa Bölgesi (Hatay)
    Ege Bölgesi : Kula Tepeleri (En genç)
    doğu Anadolu Bölgesi : Ağrı ,Tendürek, Nemrut, Süphan Dağları
    iç Anadolu Bölgesi : Erciyes, Melendiz, Hasandağ, Karadağ, Karacadağ.
    #1039691 (onurga, 22.12.2006 22:48)
  2. kula ve çevresinde 40'a yakın volkanik tepe olduğu söyleniyor. ayrıca sönmüş volkan diye bir şey yokmuş bu dağlarımız her an aktif hale gelebilirmiş. *
    #1039814 (cece, 22.12.2006 23:03)
  3. ilk defa görüp, şaşırdığım, en beğenenlere girmiş, bilgi içerikli entry, *
    #15656752 (sedat pekerin has yegeni, 30.05.2012 18:36)
  4. digerlerinin durumu ne bilmiyorum, fakat erciyesin üstünde ki seneden seneye giderek azalan kar aktif hale gelmesini gittikce daha muhtemel kiliyor.
    #15656788 (kapucino, 30.05.2012 18:41)
  5. Uludağ patlamamış bir volkandir.
    #15656804 (pissimistik, 30.05.2012 18:42)

Copyright © 2013 - uludağ sözlük

türkiye deki volkanik dağlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. türkiye deki volkanik dağlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu türkiye deki volkanik dağlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about türkiye deki volkanik dağlar. copyrights of the articles are belong to their authors.
sadecehosting.com altyapısı kullanılmaktadır.