system of a down 

/ 14
kapat
  1. sol frame de görünce yine bi halt mı ettiler dediğim, yaptıkları ucuz ermeni milliyetçiliği dışında müziği hiç bir s.ke derman olmayan grup. baştan güdülmeye alışık, hiç bir fikri olmadığı konularda atıp tutan, tutmasa da duyduğu ilk şeyi bizzat ispatlamış gibi benimseyen, (dikkat çekiyorum) zaten türke ırkçılık yapmaya müsait, koyunluk denen şeyden nasibini almış amerikan milletini türk karşıtı ermeni yanlısı bir çizgide birleştirmek ve bunu *müziğini dinlettirmek için kullanmak içindeki ezikliğini gitar çalıp konser vererek dışa vurmaktan başka bir şey değildir.

bir kaç haddini aşmış eziğin hareketlerinden milletçe nem kapmak gerekmez. bu ülke ne propagandalara maruz kaldı, dört tane densiz adamın tavırları mı koyacak? yine de aşmamız gereken bir sendrom olduğunu düşünüyorum ben:

(bkz: soad ın türkiye de fanları olması)

benim yüzümü karartan bir durumdur. lütfen arkadaşlar, onlara çıkıp da "türkiye'de hayranlarımız olmasından utanıyoruz" diyecek kadar hadlerini aşmalarına izin vermeyelim.

edit: system of a down hayranları deşifre etmesin kendini.
    #3080376 (fishing guru, 01.03.2008 20:24 ~ 20:55)
  2. ermeni diasporasi' nın görsel medyada yer alan bireyleri. şayet sozde ermeni soykiriminı tanımamış, ya da en azından bu konu hakkında fikir beyan etmemiş olsalardı, belki de türklerin sevdiği ermeniler listesinde zirveye oturacaklardı. işte bu hataları, müziklerinin evrensel olmasının önüne taş koydu. hitap ettikleri kitle sınırlı kaldı ..
    #3099852 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 06.03.2008 00:51)
  3. uzun bi ara veriyoruz diyerek dağılan, birdaha bir araya gelmeyeceklerini düşündüğüm grup.
    #3124278 (razor, 11.03.2008 18:57)
  4. müziği arac olarak değil amac olarak icra etmeleri gerektiğini düşündüğüm grup. klasik bir deyim olacaktır belki ama müzik evrenseldir. dil, din, ırk ayrımı zaten doğasında olmamalıdır. hitap ettiği kitle her daim geniştir vs.
    bu tabi işin temenni edilen kısmı. gerçekte böyle midir, değil.
    bu tarz hadiseler mevcut işte. icra edilen şey belli, müzik. yani sanatçıyla birebir ilintili bir şey bu. elbette adamlar siyasi görüşlerini, ideolojik tavırlarını yaptıkları en iyi şey ile yani sanat yoluyla ifade edeceklerdir. burada kesinlikle problem yok. lakin işi bu şekilde ırk ayrımına sürmek doğru değildir, yapılmamalıdır.
    ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bana kalırsa müzikaliteleri açısından muazzam bir iş sundukları da yok. yani müziklerine baktığımda çok başarılı diye niteleyebileceğim herhangi bir çalışmalarına denk gelmedim. elbette bahsi geçen konu kişiden kişiye değişir.
    ama en azından ben dinlemem mesela. ya da şöyle söyleyeyim;
    biri bana sayıp söverken ritm tutmadım henüz.
    #3340494 (roark, 30.04.2008 21:08 ~ 21:10)
  5. adam gibi şarkı yapmalarına rağmen adam gibi olmayan adamlar topluluğu..
    *
    #3340501 (prisoner, 30.04.2008 21:10)
  6. osuruktan teyyare misali müzik yapan grup. siyaset katıyorlarmış bilmemne... müziği etkileyen bir şey değilki bu. tanrı ya söven bir ton grup var ama müzik yapıyorlar arkadaş...
    #3371967 (eternal moonlight of autumn, 08.05.2008 16:10)
  7. lise gençliğinin bayıldığı, sebep olarak da ''abi siyasi görüşü beni ilgilendirmez adam albümün aynısını sahnede çalıyo abi ya helal valla'' dediği ermeni bir grup. bunu diyenlerin mike mangini'den, jason becker'den haberleri yoktur genelde yoksa soad'nın sahnede bir halt yemediğini anlamaları gerekirdi. dünyada bu grup düzeyinde sayısız grup vardır ama malum gençlik farklı olma çabasındadır. türk düşmanı bir grup vardır, kaçırılmamalıdır.
    o lise gencliğine benim tavsiyem gidin bir mike mangini izleyin de davul manyağı yapsın sizi, ne bileyim bir terry bozzio ya da lombardo olmadı portnoy seyredin sonra bakın bakalım soadnın bateristi ne kadar iyiymiş, ne kadar hızlanabilirmiş. sahnede bir steve vai'yi görün bakalım ya da bir malmsteen izleyin arkada japon filarmoni orkestrası ile, olmadı mı petrucci verelim.
    #3386217 (johnnyturhan, 12.05.2008 02:40)
  8. konser performanslarının vidyolarda izlediğim kadarıyla mükemmel olduğunu düşündüğüm, bizim insanlarımız tarafından şarkılarına önyargıyla bakıldığına emin olduğum grup.
    #3475363 (bir uc bes elli, 31.05.2008 21:19)
  9. haklarında olumlu fikir yürütenleri ve bu grubu dinleyenleri hain olarak yaftalayanları gördükçe inanınki şaşıyorum.

hayır canım, ben hayranları falan değilim. sadece listemde birkaç şarkıları bulunur, rasgeldikçe dinlerim. ama dinlerken de yanımdaki arkadaşlardan "aa olum onlar ermeni, ne biçim adamsın sen?" türünden muhabbetlerden kafam bunaldı artık. facebook milliyetciligi, klavye delikanliligi derken bir de winamp vatanseverligi'ne girişmeyin lütfen. komik oluyorsunuz çünkü.

ayrıca bu ülkede grup yorum, edip akbayram ve ahmet kaya ne kadar özgürce dinlenebiliyorsa soad ta dinlenebilir. etnik ayrımcılığı bulaştırmamız gereken en son yer müziktir.
    #3475403 (enderun sevgiler, 31.05.2008 21:27 ~ 22:03)
  10. türkiye karşıtı ermeni metal grubu.
    #3475558 (gurhan87, 31.05.2008 22:02)
  11. her ne kadar şarkıları güzel olsada saldırgan tavırlarından dolayı uzak durduğum grup.
    #3514142 (rauf, 09.06.2008 10:28)
  12. bilgisayarımın fena halde alerjisi olan grup. ne zaman herhangibir şarkısını dinlemeye kalksam anında müzik listem kapanıyor, ya da internette onlarla ilgili bi yere girsem firefox kendiliğinden kapanıyor. nedenini bilmemekle birlikte fena halde tırsıyorum.
    #3525667 (redwire, 11.06.2008 19:45)
  13. şarkıları güzel olmayan grup. sadece farklılar. ama bok gibiler.

edit : aramızda bol bol ermeni var sanırım eksiler geliyor. bok gibi ulan bok gibi.
    #3566107 (DjarumTurk, 21.06.2008 13:14 ~ 13:31)
  14. kıçımın grubu.
    #3696006 (4 dakika uyarisi, 21.07.2008 12:48)
  15. grup üyelerinin artık ayrışıp solo işlere bulaştığı grup. yurdum klavye delikanlısı metalcilerinin mastürbasyon kaynağıdır aynı zamanda.
    #3696016 (firsatci kerim, 21.07.2008 12:50)
/ 14
© 2008 - uludağ sözlük

system of a down başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. system of a down ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu system of a down nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evlilik psikolojisi » yemegin en guzel yerini sona birakmak » sokullu » ulan bu da mi eksi be » kafayi bulan ilk insanin sozleri » yasamak icin ye yemek icin yasama » harita metod defteri » bosalma davasi » infinite dreams » dikkate almayin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci