synxnon 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar.*
    #1025578 (oumar, 20.12.2006 09:45)
  2. sözlüğün kazandığı cevherlerden biri. duygusaldır. batak anılarımızı yazmaya kalksak kitap oluşur *. geceleri tv izlemeyi sever. ayrıca an itibariyle köşe masada oturuyor *. *
    #1033216 (thor voivoda, 21.12.2006 18:52)
  3. Gördügüm entry'lerine genelde ehhhh isteee oyu verdigim yazar , hosgelmis sefalar getirmis...
    #1033251 (CitLemBiK, 21.12.2006 18:59)
  4. benim uuser olmamı sağlamış ve sadece sözlükte önünde yer alabildiğim dost
    #1249680 (comedia, 02.02.2007 23:30 ~ 03.02.2007 00:33)

© 2008 - uludağ sözlük

synxnon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. synxnon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu synxnon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bana sen lazimsin » tarih bir kere yazildi tisortu » thakaho » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » ask borusu » uludag forum » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » kul kardesler » kendini super seksi sanan erkekler » jean amerika nin salvaridir » helal sut » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » zallasana zallasana mendilini » azadiya welat » joe smith » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » halayi biz cekeriz mala damat vurur » desti izdivaciniza talibim » somnium mortuum » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » tunceli de mini etek giymek » goz hapsi » farkina varamamak » the best damn thing » kars » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » futbol kulubu » crematory » radyo sol » maddeler halinde konusan insan