swing 

kapat
  1. awt den daha gelişmiş gui apisi. ayrıca (bkz: sultans of swing)*
    #521329 (sofor, 10.08.2006 13:48)
  2. bir tür latin dansı. yeni başlayanlar için akşama erkeklerde sol; bayanlarda sağ bacağı felç etmekte. eğlenceli mi? cevap veriyorum evet. ama o nası bi ağrıdır öyle yaa.
    #711534 (mozambik tavsani, 08.10.2006 19:34)
  3. 2002 tarihli tony gatlif filmi. Max'ın swing isimli bir kızla beraber çingene müziğini ve kültürünü keşfini anlatır. Müzikleriyle öne çıkan bir filmdir.
    #838464 (madruga, 10.11.2006 00:25)
  4. bir caz dönemi olarak kabul edilir. 1930 lara denk gelir bu dönem. şarkılar genelde hızlı ritmler üstüne kurulmuştur.
    #1582890 (pygmalion, 28.04.2007 21:04)
  5. bir gözlük markasıdır ama pek bilinmeyen türlerinden zamanında * bende bir tane vardı
    #1582958 (pileki, 28.04.2007 21:27)
  6. Herbert Schildt'in yazdığı kitap.
    #2525393 (gwaihiri, 27.10.2007 21:46)
  7. boksta kroşe gibi vurulan fakat kol açısının daha geniş tutulması gereken vuruş şeklidir. kulaç atarmış gibi tatbik edilmesi uygundur. vücut belden öne yatık, ağırlık öne verilerek yapılır. başarılı uygulanması halinde kombinasyonlara olanak tanır, rakibin gardının üzerinden girmek için açısı fazla olmasa da yukarıdan aşşağıya atılması başarıya ulaşmasına etki eder. genelde uzun kollara sahip oyuncular tarafından tercih edilir. ıskalanması durumunda karaciğeri rakibin kucağına bırakmaktır, orası ayrıdır.
    #3792504 (merdumgiriz, 09.08.2008 12:21)

© 2008 - uludağ sözlük

swing başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. swing ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu swing nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » oraklacekicledevrim » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » bulusmak istemeyen sevgili » mao » erkegin kupe takmasi » eti cicibebe » sibel can » katapleksi » necirvan barzani » isleri kotu giden gammaz » serbetli tatlilar » annebenpenguenoldum » biralem » circle referee » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sikiyoz sikiyoz doymuyoz » tatar bazuka atmaz » ab grubu izleyici » che » michelle marsh » komunistler akp lilerden daha serefli » misland » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » ahmet hakan coskun » uludag sozluk eskisehir zirvesi » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » isik universitesi » munchausen sendromu » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » yeni baslayanlar icin ahiret