swh ye son kampanyasi 

kapat
  1. an itibariyle smiley wont be here anymore ulan şiarından yola çıkarak başlattığım kampanyadır.
    swh ye niye karşı olduğumuzu açıklamaya gerek yok sanırım. bırakın yabancı bir kelime olmasını, samimiyetsiz bir kelime yahu bu. swh nin yerine dolduracak kelimeler bulmak zor olmasa gerek diyor ve nacizane tavsiyemi sunuyorum.

(bkz: aha bu da gülücük)

düzenleme: an itibariyle ':) işareti doğrudan swh şeklinde belirmesin ekranlarımızda' diyerek genişlettiğimiz kampanyadır.
    #2856690 (nick ola tesla, 18.01.2008 13:37 ~ 13:58)
  2. genç sözlükçüleri yasa boğar :(((((

edit: ironi anlayışınıza kafam girsin, başka bir şey demiyorum.

edit 2: bu entry'nin haftanın en kötülerine en tepede girmesinde bir nebze de olsun payı olacak yazarlar için geliyor: ::)))))))

edit 3: ama olmuyoki böyle, sadece karmamı -4 yapabilmişsiniz. koca uludağ sözlüğün performansı bu mudur:(((((
    #2856694 (tuzluksuz hiyara kosan, 18.01.2008 13:38 ~ 19.01.2008 14:05)
  3. türkçemizi koruyalım mantığından hareketle desteklediğim kampanyadır.

Buna ilave olarak entry kelimesinin kullanımına son verilmesine ilişkin kanun hükmünde kararname pardon kampanya da açılmalıdır.
    #2856698 (KIZILMASKE, 18.01.2008 13:39)
  4. Kesinlikle katılacağım kampanyadır. swh ne kardeşim? gülücük mülücük yaz bari.
    #2856701 (olimbera, 18.01.2008 13:40)
  5. "nerede güleceğimizi sana mı soracağız,şuursuz tosbağa "cinsinden bozuk çalmaları önlemek adına iyi bir kampanya. (bkz: hep destek,tam destek)
    #2856712 (naturalboy, 18.01.2008 13:43)
  6. alternatif olarak burda güldüm anlamına gelebilecek "bg", gülücük burdaydı anlamı taşıyacak "gb", tam burda yarıldım tribinde "tby", bu kampanyaya destek için anında geliştirdiğim alternatiflerdir. *
    #2856725 (borcu, 18.01.2008 13:45 ~ 13:46)
  7. ingilizcesine türkçesine karışmam ama gerçekten de gülme efekti gibi gelmeyecek tek bir kelime varsa o da swh'dir, bu yüzden destekleyeceğim kampanyadır; fakat bunun yazarların tercihiyle ilgili bir konu olduğunu düşünmüyorum, nereden mi biliyorum ? kendimden tabii ki! şimdi entryi yazıorum harika ile s.ktirboktan arasında değişen bir espiri yapıyorum ya da laf sokuyorum; ama laf soktuğum da bana küsmesin diye sonuna iki nokta üst üste işaretinin yanında ucu sola bakan parantez kombinasyonunu yapıyorum, ekleye basıyorum ve bir de ne göreyim ? benim samimi, sempatik ve karizmatik gülme efektim gitmiş yerine swh gelmiş; kısacası yazarların çözeceği birşey değildir bu, gülme efektine huehuehue komutu vermeyen sözlük yöneticilerinin sorunudur. *
    #2856744 (Quaresmatique, 18.01.2008 13:49)
  8. an itibariyle ':) işareti doğrudan swh şeklinde belirmesin ekranlarımızda' diyerek, sözlük yönetime seslendiğimiz, genişlettiğimiz kampanyadır.

ayrıca sözlük yazarları avea, turkcell ve vadofone hatlı cep telefonlarından 3350 ye boş mesaj atarak kampanyaya destek verebilirler. (bkz: yok artık)
    #2856823 (nick ola tesla, 18.01.2008 14:04)
  9. "hakki devrim sozlukte mi acaba?" dedirten kampanyadir.
    #2856890 (karizmatiklider, 18.01.2008 14:17)
  10. (bkz: swh a hayir zwht a evet)

(bkz: zwht varken swh kullanmak)

viva zwht!

haydin sende uye ol zwht gonulleri vakfina, swh illetinden el birliği ile kurtulalim.
    #2857079 (mulayim, 18.01.2008 14:55)
  11. hala devam eden ve alternatif tekliflere açık kampanyadır.
    #2914123 (nick ola tesla, 29.01.2008 15:58)
  12. desteklenesi kampanyadır.
    #2914125 (mezarkabul ftw, 29.01.2008 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

swh ye son kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. swh ye son kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu swh ye son kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarmasik » sir isaac » ertugrul saglam in istifa etmesi » osur dediysek sic demedik » olu sessizligi » nazim hikmet memleket » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » konusmayi sokmek » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » kume calismasi » 0 533 748 32 54 » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » devamli bel alti baslik acmak » bebek taklidi yapan kizlar » gunaltay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk nin aktutun aciklamasi » zamansiz olume mektuplar » afrika savanlari » blog 27 » luthite » guclu olmak » tutunup kendime » ceza muhakemesi kanunu » online store » tobias beecher » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » aksiran teyzeli corega reklami » meydanbenim » christina aguilera » aramis