sweet sixteen 

kapat
  1. iskoç aksannı bol bol duyup, ingilizce olduğuna kendinizi zor inandıracağınız dillerine bir süre sonra alışacağınız, 16 yaşındaki bir gencin uyuşturucu piyasasına girmesi ve diğer taraftan aile bağlarında yaşanan kopuklukları anlatan bir film.
    #311239 (impayatoy, 04.06.2006 04:02)
  2. sadece kazanmak için yapılanların sonuçta hiç birşey sağlamadığını anlatan bir ken loach filmi. film 15 yaşından 16 yaşına girmekte olan genç bir delikanlının glasgow da geçen hikayesini anlatmaktadır. cannes film festivalinde 2002 yılında en iyi senaryo ödülü almıştır. şahsi kanaatim de bunu sonuna kadar hakettiği yönündedir.
    #915692 (sayid jarrah, 27.11.2006 03:55)
  3. ünlü ingiliz yönetmen ken loach' ın, başrole martin compston' u taşıdığı bir dram.
    #915702 (abberline, 27.11.2006 04:02)
  4. mtv'de yayınlanan program. kazık kadar olmuş ben oturup 15 yaşındaki pıtırcıkların gösterişli 16. doğum günü partilerini izliyorum, ağlıyorum.
    30 gösteren 16'lıklar hediye olarak genelde araba alıyor.
    en sinir olduğum cümleyse "parti için bir bütçe belirlemedik, yani tamamen özgürüm." böyle durumlarda true life'ın başlamasını iple çekiyoruz.
    #1909838 (mitheithel, 11.07.2007 16:45)
  5. bir gencin buyume surecini yansıtan bunu yaparken de iskocya ve britinya nın alt sınıfı ana eksenine yerlestiren ken loach filmi. evet dogrudur, senaryoda klişeler mevcuttur ancak ana hikayenin saglamlıgı ve bir senaryonun ana elemanlarını (diyaloglardaki gerceklik, olay orgusu ...) kusursuzca bir araya getirmesi sebebiyle cannes da en iyi senaryo odulunu almıstır diye dusunmekteyim. bunun yanında filmde klasik ken loach ozelligi olarak, sermaye ve sınıf catısması ile ilgili sahnelere rastlamak mumkun.

bir de soylemeden edemeyecegim, daha onceden izledigim knallhart adlı filmin de, bu filmden baya esintiler tasıdıgını gordum. halbuki sevmiştim ben o filmi.
    #3495093 (saduman, 04.06.2008 23:34 ~ 10.06.2008 03:34)
  6. billy idol un şahane bir parçası :

http://www.youtube.com/watch?v=C9am9COGN04 + (bkz: ultrasurf)

Gerçi o "sweet 16" şeklinde ama olsun neticede entry.
    #3563100 (polski, 20.06.2008 20:07)

© 2008 - uludağ sözlük

sweet sixteen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sweet sixteen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sweet sixteen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en iyi filmler » skydsl » cool erkek » sevgilinin ayak fetisisti olmasi » opel corsa » baskanim beni al » ortak atadan gelen maymunumsu insan » kucuk kardesin kendini unlu biri sanmasi » hulk karakterinin donusurken soyledikleri » klasik muzik varken metal dinlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci