sweden 

kapat
  1. isvec'in uluslararasi adi.
    #1179206 (soyle-boyle, 20.01.2007 03:49)
  2. (bkz: www.sweden.se)
    #1208720 (soyle-boyle, 26.01.2007 05:39)
  3. isvecin ingilizcesidir.
    #4056345 (heredot1923, 07.10.2008 02:54)
  4. (bkz: swedish death metal)
    (bkz: swedish black metal)
    #4057289 (cheapdeath, 07.10.2008 15:09)

© 2008 - uludağ sözlük

sweden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sweden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sweden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» latif can » onlarca » varg vikernes » kolektif futbolun gereklerini yerine getirememek » carsafli ve sevgilisinin elinden tutan kadin » senden kayincom olsun istiyorum » nefs terbiyesi » kamasutra denedim begenmedim » fitik » birbirine benzeyen unluler » ask aglatir » nuria bermudez in bakire olma olasigi » ezilenlerin sosyalist platformu » pkk icin cehenneme yeni ozel bir kat acilmasi » odtu isletme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » motherfucker » frantic » late for the party » osman pamukoglu » universiteye otobusle giden insan » 26 ekim 2008 eskisehirspor galatasaray maci » yaran gazete ilanlari » harun yahya » mazim degil » ernesto che guevara » usakspor » mertcan » behcet canturk » isis hear my plea » saban askerde