suzuki swift 

kapat
  1. suzuki markasının küçük segment araçlar klasmanındaki temsilcisi. 4x4 özelliği bulunan yeni nesil kasalarında

silindir sayısı 4
    valf sayısı 16
    hacim cc 1.328
    çap x strok mm 78.0 x 69.5
    sıkıştırma oranı 9,5
    maksimum güç (hp / rpm) kw/rpm (92/5,800) 68/5,800
    maksimum tork nm/rpm 116/4,200

mevcuttur.
    #1088855 (ufo goren masum koylu, 01.01.2007 11:58)
  2. Bir kaç sene önce 2003 modelini kullandığım otomobil. inanılmaz ekonomik bir araç. Ufak olduğu için park sorunu kesinlikle olmayan bir araç. Kliması kendinden beklenmeyecek kadar iyi soğutan otomobil.
    #1896030 (joe satriani, 09.07.2007 23:42)
  3. herkesin çok şirin, çok tatlı, çok ekonomik bıdı bıdı sevimli yorumlar yaptığı bir araba olmasına rağmen geçen gün ufak bir tıklatmamla kapısını yerden topladığımız arabadır, bende ise 1-2 çizik var sadece.

eğer almayı düşünüyorsanız insanların sevimli yorumlarını değil, beni dinleyin. *
    #3388618 (Quaresmatique, 12.05.2008 19:21)

© 2008 - uludağ sözlük

suzuki swift başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. suzuki swift ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suzuki swift nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zadig » sevebilme ihtimali » mahalle maci kurallari » tuz golu » macasi yememek » posat » sol frame » ay cekirdegi » bakiyim vallahi gerizekali » lipton ice tea red a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games