suzuki burgman 

kapat

1. şu ana kadar adına başlık açılmamış olmasına şaşırdığım muhteşem scooter. an itibari ile 150, 250, 400 ve 650 cc'lik modelleri piyasada dolaşmaktadır. memlekette en yaygın olarak an 400 modeli kullanılmakta. yakın zamanda 900 cc'lik devasa modeli de ülkemize gelecektir. sle7in kulun hayali ise bir an 400'dür.
    off allahım offf.
    #1566878 (sle7in, 25.04.2007 00:57 ~ 18.08.2007 02:43)
  2. scotterlar arasında en çok beğenilendir..
    gerek şekil gerek performans olarak tabiki..

an 650 benim favorimdir.. 2 yıl kadar da kullanmışlığım vardır.. *
    --spoiler--

Motor;
    Tipi;
    4-zamanlı, DOHC, elektronik yakıt enjeksiyonlu, 2-silindir

Sübaplar;
    4, silindir başına

Soğutma sistemi;
    Sıvı soğutmalı

Silindir hacmi;
    638 cm3

Çap;
    75,5 mm

Strok;
    71,3 mm

Sıkıştırma oranı;
    11,2 : 1

Maksimum güç;
    55 hp / 7000 dd

Maksimum tork;
    62 Nm / 5000 dd
    --spoiler--
    #2165066 (prnyk, 20.08.2007 13:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

suzuki burgman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. suzuki burgman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suzuki burgman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about suzuki burgman. Copyrights of the articles are belong to their authors.