suzan aksoy 

kapat
  1. Doğumu
    1956

Eğitimi
    istanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü

Diğer
    12 yıl Kenter Tiyatrosu'nda çalıştı. 11 yıldır da Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda çalışmakta.

Yolculuk 2005
    Kısmet Ferdane 2005
    Körfez Ateşi 2005
    Ödünç Hayat Melek 2005
    Canım Benim Nebahat 2004
    Çemberimde Gül Oya Suna 2004
    Aşk Olsun Hediye 2003
    Yaz Gülü Gülbahar 2002
    Nasıl Evde Kaldım Yelda 2001
    Şaşı Felek Çıkmazı Nuran 2000
    Aile Bağları Sevim 1999
    Ayrılsak da Beraberiz Hurinur 1999
    Süper Baba Yakut 1993
    Tersine Dünya 1993
    Aile Bağları Sevim 1991
    #659717 (chimeneyes, 23.09.2006 16:12)

© 2008 - uludağ sözlük

suzan aksoy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. suzan aksoy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suzan aksoy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asil tendonu kopsa stad inlermis » apollonia » hayati » ozgur tutsak » mesut yar » kararti » gol sevinci » ask ucurur » numaranizi arkadastan aldim » zehir » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » ntv spor » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » baslik silindigi icin silinen entry » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir sifat olarak kazim » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » 80 lerde cocuk olmak » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » bugun benim dogum gunum » der meister » fleisch » pkk » hayko cepkin » gozume toz kacti » tuhh kahretsin » royal academy of dramatic art » amo felicitas » pink floyd » what the fuck is that