suya sabuna dokunarak 

kapat
  1. yalçın pekşen'in kitabı.
    #3193425 (gulhan seven adam, 26.03.2008 19:13)

© 2008 - uludağ sözlük

suya sabuna dokunarak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. suya sabuna dokunarak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suya sabuna dokunarak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dam ustunde un eleyen eski sevgili » ernesto che guevara » konusmadan sacmalayabilen insan modeli » kalafat » tip fakultesi ogrencisiyim » tutunacak son dal » betimle beni behcet » sedatifler » radyo sol » nymburk » hellboy 2 the golden army » sibel kekilli » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » neyzen tevfik » oraklacekicledevrim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matruska » kurdun gelini » inonu universitesi » pkk sempatizani yazarlar » babana soylemezsem » klang cagrisim » kurtler » bayer giants leverkusen » oyundan anlamayan oyun salonu sahibi » zeka » gerontofili » babayaro » carry on wayward son » elektra » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi